pengikut setia

Saturday, July 16, 2016

Perkembangan..


Assalamualaikum dan apa khabar korang???


lama giler tak update blog ni..last bulan 10 tahun lepas..perghh..tak sangka dak begitu super buzy.. bwekk!!

well, almost a year (alaa lebih kurang la kan..) sofia menyepi, tersangat banyak cerita dan perkembangan yang tak sempat nak share dengan uols semua... meh, nak share sikit peristiwa penting dalam hidup sofia..


bulan 11, 2015 - Alhamdulillah, Sofia selamat menjadi tunangan serta isteri kepada Encik E. betul orang kata, kalau jodoh tak kemana dan jodoh itu tak disangka-sangka. Encik E ni kawan sekolah menengah Sofia dulu.. last bertegur sapa masa form 2, itu pun sebab sekelas. lepas daritu, masing-masing cop ' ko sombong'.. Kami berjumpa semula masa reunion raya 2014, lepas dari tu kami saling berhubung, ungkit mengungkit kisah lama, kutuk mengutuk diri masing-masing dan terjatuh cinta..kihkihkih... sampai la melarat menjadi suami isteri..Alhamdulillah.. :)




bulan 2, 2016 - Alhamdulillah, Sofia disahkan mengandung,, even sampai sekarang masih lagi tak percaya yang sofia tengah mengandung..tapi Alhamdulillah, rezeki dari Allah.. setakat tempoh kehamilan ni semuanya berjalan dengan lancar. cuma macam tak boleh terima dan percaya dengan perubahan bentuk badan.. banyak kerja nak buat lepas bersalin nanti.. hurmmm...


InsyaALLAH, kalau tidak ada aral Sofiah dijangka bersalin pada bulan 9, raya haji...InsyaALLAh.. kira sekarang ni tengah menghitung hari.. dup dap dup dap je rasa ni... semoga semuanya berjalan dengan lancar.. Amin..



No comments:

Post a Comment